Apartmani Kažanegra


Apartmani Kažanegra nalaze se na najljepšem mjestu u uvali Pržno. More je praktično ispod vaših nogu jer se Apartmani nalaze na malom rtu isturenom u more što daje fantastičan pogled, kako na pučinu i okolinu tako i na samu uvalu. Svi apartmani su izuzetno komforni sa ugrađenom klimatizacijom i kablovskom televizijom.

A1 Nalazi se u vili na stijeni iznad mora sa terasom koja gleda na pučinu. Obezbijeđuje vam potpuni mir i privatnost, a pri tom ste u srcu Pržna i samo desetak metara od plaže.

A2 Nalazi se u vili iznad mora i ima dvije terase sa dva pogleda – jedna gleda prema plaži i mjestu, a druga prema Budvi i morskoj pučini. Ovaj apartman je veoma sličan apartmanu A3, takodje veoma luksuzan i podesan za medeni mjesec.

A3 je najatraktivniji od naših apartmana potpuno izdvojen, sa vrhunskom opremom. Smješten je na stijeni iznad samog mora, ima odvojenu spavaću sobu, dnevnu sobu, kuhinju, veliko kupatilo sa đakuzijem i ima dvije predivne terase iznad samog mora. Ovaj apartman je veoma luksuzan i idealan za medeni mjesec, mada je pogodan i za kompletnu porodicu sa djecom.

Apartman A6 je lociran na samoj plaži, luksuzno je opremljen, ima dvije spavaće sobe, dnevnu sobu , moderno opremljenu kuhinju, kupatilo sa đakuzijem i veliku sunčanu terasu iznad plaže, koja gleda na pržnjanski zaliv.

Apartman A7 je u istoj kući kao i A6 i veoma su slični. Ima dvije spavaće, dnevnu sobu, kupatilo sa đakuzijem, TV, terasu nad plažom i predivnim pogledom na zaliv.

A11 je apartman za dvoje, idealan za medeni mjesec, sa predivnom terasom iznad samog mora.

A12 Apartman se nalazi u staroj kamenoj primorskoj kući sa ogromnom terasom nad morem. Apartman posjeduje dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju i veliko kupatilo sa đakuzi kadom. Apartman je opremljen i kablovskom televizijom i klima uređajem.

A20 Apartman se nalazi u staroj kamenoj primorskoj kući sa ogromnom terasom nad morem. Apartman posjeduje dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju i veliko kupatilo sa đakuzi kadom. Apartman je opremljeni kablovskom televizijom i klima uređajem.

A30 Apartman se nalazi u staroj kamenoj primorskoj kući sa ogromnom terasom nad morem. Apartman posjeduje dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju i veliko kupatilo sa đakuzi kadom. Apartman je opremljeni kablovskom televizijom i klima uređajem.

Izaberite idealan smještaj za Vas!
Ispunite kontakt formu, a mi ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti i potvrditi Vašu rezervaciju.