Destinacija


Kazanegra Apartmani Budva Przno

CRNA GORA

Smještena u srcu Evrope i Mediterana, Crna Gora je dio obale Jadrana, u jugozapadnom dijelu Balkana. Ovdje, na kapiji Jadranskog mora, upoznaćete jedan od najljepših zaliva na svijetu, najdublji kanjon u Evropi, najveće jezero na Balkanu, prašumu, četiri nacionalna parka, brojne rezervate i zaštićena područja – raj za ljubitelje prirode…
Nižu se pješčane plaže, skrovite uvale, ostrva te gradovi izgrađeni na grčkim, ilirskim i rimskim temeljima. Visoke planine plijene bajkovitom ljepotom, štite skrivena jezera, prostrane pašnjake i šume, brze rijeke i raznovrstan biljni i životinjski svijet.

BUDVANSKA RIVIJERA

Budvanska rivijera se prostire u dužini od 25 km i zauzima središnji dio Crnogorskog primorja. Mnoštvo uvala, plaža, ostrva, kao i planinski masiv Lovćena daju posebnu draž ovom području i privlače veliki broj turista koji mogu da uživaju u prelijepoj prirodi, suncu, kristalno čistom moru.
Budva je grad za one koje privlači zabava, raznovrstan izbor, duh drijevnih vremena i pješčane plaže! Možete uživati u dnevnoj zabavi koju nude barovi, žurke, ekstremni sportovi i u dobroj morskoj hrani u restoranima. Prošetajte bosonogi između zidina srednjevjekovnog grada… Iliri, Rimljani i Grci su hodali budvanskim tlom i ostavili svoje tragove.
Kazanegra Apartmani Budva Przno

Izaberite idealan smještaj za Vas!
Ispunite kontakt formu, a mi ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti i potvrditi Vašu rezervaciju.